JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o. - výroba pečiva

JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o. - výroba pečiva

Vyhledávání

Bezlepkové recepty

Makopovidlový dort bez lepku Citronový dort bez lepku Dort Dalmatin Čokoládové suflé Citronová bábovka Borůvkové kynuté knedlíky bez lepku Bábovka ořechovo-jablečná bez lepku Ananasová buchta Jablečné šátečky bez lepku Ovocný kynutý koláč Perníčky bez lepku Sladké houstičky bez lepku Perník ořechový Štrůdl bez lepku Kefírová buchta bez lepku Kaštanovo -čokoládový dort ŠVESTKOVÝ KOLÁČ BEZ LEPKU TROCHU JINAK LETNÍ ROLÁDA BEZ LEPKU ČOČKOVÉ KARBANÁTKY BEZ LEPKU BUBLANINA S TŘEŠNĚMI BEZ LEPKU JAHODOVÁ ROLÁDA BEZ LEPKU PALAČINKOVÝ DORT BEZ LEPKU JAHODOVO-SMETANOVÝ DORT BEZ LEPKU VIŠŇOVÝ DORT BEZ LEPKU BÁBOVKA OŘECHOVO-JABLEČNÁ BEZ LEPKU CHLÉB BEZ LEPKU SE SLANINOU ROLÁDA BEZ LEPKU MANDLOVÉ LASKONKY BEZ LEPKU MANDLOVÁ ROLÁDA BEZ LEPKU BORŮVKOVÝ NEBO MERUŇKOVÝ KYNUTÝ KOLÁČ BEZ LEPKU CUKETOVÉ PLACIČKY BEZ LEPKU PERNÍK BEZ LEPKU TRUBIČKY BEZ LEPLKU SÝROVÉ KULIČKY BEZ LEPKU MRKVOVÉ ŠÁTEČKY BEZ LEPKU ISCHELSKÁ KOLEČKA BEZ LEPKU - VÍTĚZ SOUTĚŽE JIPEK MALINOVÝ DORT BEZ LEPKU PALAČINKOVÝ BEZLEPKOVÝ DORT SVATEBNÍ DORT BEZ LEPKU SVATEBNÍ KOLÁČKY MALINOVÝ KRÉM MALINOVÝ DORTÍK - BEZLEPKU ŘEPOVÝ DORT-BEZLEPKU VINNÉ SUŠENKY -BEZLEPKU BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM - BEZLEPKU OVOCNÝ DORT BEZLEPKU MŘÍŽKOVÝ KOLÁČ KYNUTÝ S JABLKY -BEZLEPKU BANÁNKY BEZLEPKU BEZLEPKOVÝ KARAMELOVÝ DORT VELIKONOČNÍ BERÁNEK BEZ LEPKU BEZLEPKOVÉ JABLEČNÉ KOŠÍČKY BEZLEPKOVÝ KRTKŮV DORT Kokosový koláč - Rafaelo Světlý chléb Bezlepkový chléb podle Petra Aubrechta Tlačené koláče Šlehaná bábovka Mandlovo-rozinková buchta Ovocné koláče se žmolenkou Universální bábovka Tvarohová štola Ovocné knedlíky z tvarohového těsta Bramborové těsto

BEZLEPKOVÝ KRTKŮV DORT

KRTKŮV DORT - BEZLEPKA

RECEPT :

Krtkův  dort bez lepku

 

Ingredience:

150 g mouky- Jizerka

100 g cukru

5 vajíček

2 lžíce mléka

½  bezlepkového prášku do pečiva 

Krém:

250 g mascarpone

250 g tvarohu

250 g bílého  jogurtu

100 ml uvařeného a vychladlého pudingu

100 g cukru moučky 

3 lžíce rumu- Tuzemák

2 větší banány 

Postup:

V misce vyšleháme z bílků tuhý sníh. V jiné misce vyšleháme žloutky se dvěma lžícemi cukru. po té dáme do větší misky mouku, zbytek cukru a prášek do pečiva. Následně přidáme tuhý sníh a vyšlehané žloutky  a přilijeme mléko. Nakonec vše zlehka zamícháme. Troubu si předem předehřejeme, plech vyložíme pečícím papírem a těsto do něj rovnoměrně nalijeme. Pečeme asi tak 20 minut na 160. Zatím si připravíme krém. Veškeré ingredience dáme do větší misky a vše vyšleháme. Dáme do ledničky vychladit. Upečené těsto po vyndání z trouby dáme vychladnout. Vezmeme větší misku nebo sítko. Vyložíme potravinářskou folií. Piškot nakrájíme na trojúhelníky a vyložíme tím rovnoměrně připravenou misku, vyplníme krémem a nakrájeným banánem.  Vršek  dortu vyložíme opět nakrájenou piškotovým těstem. Dáme do ledničky ztuhnout. Po vychladnutí vyndáme na stůl a opatrně překlopíme. Potřeme zbytkem krému a posypeme kakaem. Dáme do ledničky a po chvilce můžeme servírovat.


26.3.2019 8:01:40 | přečteno 3756x | l.ruzickova
 
logo ceska potravinaLogo RP LHVyrobek roku logoČeská cechovní norma JIPEKlogo bez lepkuBIO certifikátBIO certifikát
JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o. © 2017 | Děčínská 1699, 470 01 Česká Lípa
Telefon: 487 820 430 | E-mail: odbyt@jipek.cz
 
 
load