JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o. - výroba pečiva

JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o. - výroba pečiva

Vyhledávání

Bezlepkové recepty

Makopovidlový dort bez lepku Citronový dort bez lepku Dort Dalmatin Čokoládové suflé Citronová bábovka Borůvkové kynuté knedlíky bez lepku Bábovka ořechovo-jablečná bez lepku Ananasová buchta Jablečné šátečky bez lepku Ovocný kynutý koláč Perníčky bez lepku Sladké houstičky bez lepku Perník ořechový Štrůdl bez lepku Kefírová buchta bez lepku Kaštanovo -čokoládový dort ŠVESTKOVÝ KOLÁČ BEZ LEPKU TROCHU JINAK LETNÍ ROLÁDA BEZ LEPKU ČOČKOVÉ KARBANÁTKY BEZ LEPKU BUBLANINA S TŘEŠNĚMI BEZ LEPKU JAHODOVÁ ROLÁDA BEZ LEPKU PALAČINKOVÝ DORT BEZ LEPKU JAHODOVO-SMETANOVÝ DORT BEZ LEPKU VIŠŇOVÝ DORT BEZ LEPKU BÁBOVKA OŘECHOVO-JABLEČNÁ BEZ LEPKU CHLÉB BEZ LEPKU SE SLANINOU ROLÁDA BEZ LEPKU MANDLOVÉ LASKONKY BEZ LEPKU MANDLOVÁ ROLÁDA BEZ LEPKU BORŮVKOVÝ NEBO MERUŇKOVÝ KYNUTÝ KOLÁČ BEZ LEPKU CUKETOVÉ PLACIČKY BEZ LEPKU PERNÍK BEZ LEPKU TRUBIČKY BEZ LEPLKU SÝROVÉ KULIČKY BEZ LEPKU MRKVOVÉ ŠÁTEČKY BEZ LEPKU ISCHELSKÁ KOLEČKA BEZ LEPKU - VÍTĚZ SOUTĚŽE JIPEK MALINOVÝ DORT BEZ LEPKU PALAČINKOVÝ BEZLEPKOVÝ DORT SVATEBNÍ DORT BEZ LEPKU SVATEBNÍ KOLÁČKY MALINOVÝ KRÉM MALINOVÝ DORTÍK - BEZLEPKU ŘEPOVÝ DORT-BEZLEPKU VINNÉ SUŠENKY -BEZLEPKU BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM - BEZLEPKU OVOCNÝ DORT BEZLEPKU MŘÍŽKOVÝ KOLÁČ KYNUTÝ S JABLKY -BEZLEPKU BANÁNKY BEZLEPKU BEZLEPKOVÝ KARAMELOVÝ DORT VELIKONOČNÍ BERÁNEK BEZ LEPKU BEZLEPKOVÉ JABLEČNÉ KOŠÍČKY BEZLEPKOVÝ KRTKŮV DORT Kokosový koláč - Rafaelo Světlý chléb Bezlepkový chléb podle Petra Aubrechta Tlačené koláče Šlehaná bábovka Mandlovo-rozinková buchta Ovocné koláče se žmolenkou Universální bábovka Tvarohová štola Ovocné knedlíky z tvarohového těsta Bramborové těsto

Ananasová buchta

Ananasová buchta

Ingredience:

1 menší ananasový kompot

300g mouky Jizerka

150g cukru

2 vajíčka

1 lžička jedlé sody

1 bezlepkový prášek do pečiva

 

 Krém:

1 mascarpone

1 pomazánkové máslo

150 g cukru moučka

400 ml mléka a jeden vanilkový puding v prášku a 2 lžíce cukru.

 

Postup:

Do mísy dáme mouku a cukr. Přidáme jedlou sodu a prášek do pečiva. Ananasový kompot i s tekutinou pořádně rozmixujeme , přidáme vajíčka a zamícháme. Vše nalijeme do misky s moukou a pořádně promícháme. Těsto nalijeme na střední plech vyložený pečícím papírem . Pečeme asi tak 45 minut na 170°C. Zatím si připravíme krém. Uvaříme puding a dáme vychladit pod svačinovou folií-neudělá se škraloup. V misce rozmixujeme mascarpone a pomazánkové máslo. Jak vychladne puding tak ho přidáme a znovu pořádně promícháme. Krém nalijeme na vychladlou buchtu, posypeme nastrouhanými ořechy a dáme do ledničky ztuhnout. Stačí na pár hodin. 

 

 


7.4.2021 13:29:08 | přečteno 171x | l.ruzickova
 
logo ceska potravinaLogo RP LHVyrobek roku logoČeská cechovní norma JIPEKlogo bez lepkuBIO certifikátBIO certifikát
JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o. © 2017 | Děčínská 1699, 470 01 Česká Lípa
Telefon: 487 820 430 | E-mail: odbyt@jipek.cz
 
 
load