JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o. - výroba pečiva

JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o. - výroba pečiva

Vyhledávání

Aktuality

Všechny aktuality
Chci zasílat aktuality na e-mail:

Aktuality

Jizerské pekárny se prezentovaly v Bratislavě
22.11.2010

Jizerské pekárny se představily v Bratislavě

V sobotu 20. 11. 2010 se uskutečnil odborný seminář nazvaný Celiakia a potraviny v Bratislavě pořádaný Občianskym združením celiatikov Bratislava. Jizerské pekárny měly zajištěn stánek přímo vedle vchodu do kongresového sálu a mohly zde prezentovat ucelenou nabídku bezlepkového sortimentu. Zaznamenali jsme velký zájem nejen o vánoční pečivo (vánoční cukroví, kokosky apod.), ale i o bezlepkovou mouku Jizerka. Ta spolu se směsí na bezl.chléb bílý se nabízí za zvýhodněnou cenu ve slovenských lékárnách. Při prezentaci s námi spolupracovala firma Anatura s.r.o. z Bratislavy, která nabízí náš sortiment na internetové adrese www.anatura.sk.

 
Bratislava
16.11.2010

Jizerské pekárny budou prezentovat bezlepku na Slovensku

Těšíme se na setkání s Vámi na Odborném semináři pro pacienty s onemocněním celiakií. Místo konání - Slovensko, Bratislava, Radlinského 9 - aula Fakulty chemickej a potr. technológie STU. Více informací zde:

Hlavný organizátor: Potravinárska sekcia SSPLPVV , FCHPT STU - Ing. Ladislav Staruch, PhD., Bratislava
OBČIANSKE ZDRUŽENIE CELIATIKOV - Ing. Mikuláš Hajtáš, Bratislava
Odborný garant: MUDr. Igor Páv- gastroenterológ, FNsP Bratislava


P r o g r a m
VI. ročníka medzinárodného odborného seminára Celiakia a potraviny

9,00 - ; 10,00 hod. Registrácia účastníkov

10,00 - ; 10,10 hod. Otvorenie a privítanie hostí
/ Ing. L. Staruch, PhD. - FCHPT STU Bratislava,
Ing. M. Hajtáš , PhDr. K. Hajtášová - OZC Bratislava /

10,10 - ; 10,25 hod. Chyby v stravovaní celiatikov
/ MUDr. B. Pekárková, gastroenterológ pre dospelých, Trnava /

10,25 - ; 10,40 hod. Vplyv probiotík v klinickej nutričnej štúdii u pacientov
s chronologickými ochoreniami gastrointestinálneho traktu
/ MUDr. K. Rimárová, CSc., LF UPJŠ, Košice
/ MUDr. V. Lovayová, PhD., LF UPJŠ, Košice /

10,40 - ; 11,30 hod. Celiakia - ; je pravidelná dispenzarizácia nutná?
Využitie zobrazovacích metód, ultrazvuku u celiakie
/MUDr. D. Bartušek , MUDr. V. Vavříková,
MUDr. M. Dastych, MUDr. J. Prokešová - ; FNsP Brno, ČR/

11,30 - ; 11,45 hod. p r e s t á v k a

11,45 - ; 12,00 hod. Celiatik test - ; diagnostika a sledovanie celiakie
/PharmDr. D. Mikušová - ; Monsea, s.r.o Bratislava/

12,00 - ; 12,15 hod. Chemické látky v našej potrave alebo pohľad chemika na
ochorenie celiakia
/ Ing. N. Hutňanová - ; Eurolab Lambda a.s. Trnava/

12,15 - ; 13,15 hod. Prezentácie výrobcov a distribútorov bezlepkových
potravín - ; blok informácií zástupcov spoločností
Novalim, spol. s. r.o - Ing. J.Poprac, CSc. , Dr. Schär GmbH - ; J.
Boras, Taliansko, NOMINAL - ; zdravá výživa - M. Novák, ČR
EUROZONA, s.r.o. - ; Tomáš Veleba, ČR, EXPRES MENU - ;
hotové bezlepkové jedlá- P. Sogel, ČR, Jizer.pekárny -P. Dušák /

13,15 - ; 14,30 hod. Panelová diskusia za účasti odborníkov z oblasti výživy
a potravinárstva - (mliečne, mäsové, pekárenské výrobky, čaje,
nápoje a požívatiny, kozmetika, zloženie potravín, prídavné látky, alergény, kontrola potravín...
/Doc. PharmDr. J. Augustín, PhD., Doc. Ing. M. Greifová, PhD., Ing. G. Greif, PhD., Doc. Ing. J. Hojerová, PhD., Doc. Ing. S. Sekretár PhD., Ing. L. Staruch, PhD., a ostatní prítomní hostia.../

14,30 hod. Záver

 
banbvv[1]
27.10.2010

10. setkání celiaků Klubu celiaků Brno se opět vydařilo

V sobotu 23. 10. 2010 se uskutečnilo již podesáté celostátní setkání celiaků v Brně. Pořádal ho Klub celiakie Brno a Jizerské pekárny byly již počtvrté hlavním partnerem akce. Účást byla chvályhodná, dorazili celiaci i ze Slovenska. Bc. Petr Dušák zde představil novinky z České Lípy a všichni příchozí se mohli těšit z nabídky bezlepky, která na trhu existuje.

 
novější1 [...] 20 [...] 40 [...] 60 [...] 80 [...] 100 [...] 120 [...] 140 [...] 160 [...] 177 178 179 180 181 182 183 [...] 200 [...] 220 [...] 228 starší
 
logo ceska potravinaLogo RP LHVyrobek roku logoČeská cechovní norma JIPEKlogo bez lepkuBIO certifikátBIO certifikát
JIZERSKÉ PEKÁRNY spol. s r.o. © 2017 | Děčínská 1699, 470 01 Česká Lípa
Telefon: 487 820 430 | E-mail: odbyt@jipek.cz
 
 
load