V sobotu 24.11.2012 jsme uspořádali, ve spolupráci s Klubem celiaků Česká Lípa, setkání bezlepkářů. Jizerské pekárny pořádají toto setkání každým rokem a letos již bylo jubilejní desáté! Hlavním hostem byla opět za Deutsche Zöliakie Gesellschaft paní Anett Ebock. Za Klub celiakie pohovořil Ing. Petr Máška a za Společnost pro bezlepkovou dietu Ing. Eliška Dufková. Široký sortiment bezpečných uzenin nabízených v řetězci Globus nám zajistila paní Dana Kinclová. Ochutnávka doplněná naším pečivem vyvrcholila i vzorkem bezlepkových buchtiček s bezlaktózovým šodó. Závěrem byla uskutečněna tombola a příjemné podzimní posezení v domácí atmosféře Jizerských pekáren mohlo skončit. Budeme se těšit na setkání příští rok!
V sobotu 24.11.2012 jsme se zúčastnili Setkání celiaků v Bratislavě pořádáného Občianským združenim celiatikov. Po úvodním projevu předsedy sdružení Ing. Hajtáše následovaly odborné lékařské přednášky. My jsme zde nabízeli především vánoční nabídku, "zelenou" Jizerku a směs na bezlepkové langoše. Z ní jsme také usmažili několik desítek langošů, které měly mezi zúčastněnými velký úspěch. Prodej probíhal pod záštitou firmy ANATURA s.r.o. Závěrem při naší prezentaci jsme poděkovali panu Hajtášovi za pozvání prezentovali naše novinky, především pečivo v pečících sáčcích. Budeme se těšit na další setkání v jarem prosluněné Bratislavě.
V neděli 18.11.2012 se uskutečnil v pražském Toulcově dvoře předvánoční trh s bezlepkovými výrobky. Pořádala ji již poněkolikáté Společnost pro bezlepkovou dietu. My jsme se akce zúčastnili zcela již podruhé a takový zájem o naše vánoční výrobky a přirozeně bezlepkovou Jizerku jsme opravdu nečekali. Zvláště velký zájem byl o naši novinku - pečivo v pečicích sáčcích. Jeho výhodou je trvanlivost 1 měsíc a po dopečení větší vláčnost pečiva i chleba. Dále jsme zde nově prezentovali dukátové buchtičky a čokoládové mufiny s trvanlivostí 3 měsíce. Byl o ně rovněž velký zájem.Děkujeme za pozvání na tuto významnou předvánoční bezlepkovou akci a budeme se těšit na příští rok.