Společnost pro bezlepkovou dietu pořádá v neděli 4.12.2011 v areálu Toulcův dvůr na Praze 10 PŘEDVÁNOČNÍ TRH BEZLEPKOVÝCH POTRAVIN. Více informací na celiak.cz.
Jizerské pekárny zde nabídnou k prodeji především své vánoční bezlepkové výrobky a novinku - přirozeně bezlepkovou Jizerku za bezkonkurenční cenu.
Přijďte si nakoupit a trochu i popovídat. Rádi se s Vámi sejdeme!
V sobotu 26. 11. 2011 uspořádaly Jizerské pekárny ve spolupráci s Celií-životem bez lepku a Klubem celiaků Česká Lípa setkání celiaků. Jizerské pekárny pořádají toto setkání každým rokem. Letos byla hlavním hostem zástupkyně Deutsche Zöliakie Gesellschaft paní Anett Ebock. Všechny přítomné seznámila s historií tohoto sdružení, které bylo založeno v roce 1974 a se současností bezlepkové nabídky v Německu. Za Celii pohovořila Ing. Helena Sasová, za Klub celiakie Ing. Petr Máška a Společnost pro bezl.dietu Ing. Eliška Dufková. Široký sortiment bezpečných uzenin nabízených v řetězci Globus nám představila paní Dana Kinclová. Ta současně upozornila na různé nešvary výrobců, před kterými by se měl celiak chránit.
Jizerské pekárny pro letošek měly připraveny na ochutnávku výrobky z přirozeně bezlepkové Jizerky. Všem přítomným velmi chutnalo, protože pečivo bylo doplněno i o uzeninu z Globusu. Závěrem byla uskutečněna tombola a příjemné podzimní posezení v domácí atmosféře Jizerských pekáren mohlo skončit. Budeme se těšit na setkání příští rok, které bude jubilejní.
Poslední listopadovou sobotu (26.11.2011) se uskuteční opět v České Lípě již deváté setkání celiaků pod záštitou Jizerských pekáren a ve spolupráci s Klubem celiaků Česká Lípa. Svoji účast přislíbila zástupkyně z centrály Německého sdružení celiaků (DZG e.V.) ze Stuttgartu paní Anett Ebock, Dipl.troph. Pohovoří o bohatých zkušenostech celiaků v Německu. Zájemci, hlaste se na tel.čísle 487 820 430 nebo na email: odbyt@jipek.cz.
ZÁJEMCI, POZOR! Svoji účast prosím nahlaste co nejdříve! Zbývá posledních pár míst.